onsdag 22 april 2009

Ja, vi lever faktiskt!

...fast man inte skulle kunna tro det. Det har varit full rulle i butiken, och bloggandet har kommit på undantag, tyvärr. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på. Om inte annat så är en hemsida på väg, och vi lovar att den kommer uppdateras oftare än den här bloggen.
Under tiden vi har varit frånvarande har vi, så klart, inte suttit och rullat tummarna, utan som vanligt jobbat på som vanligt. Vi har klarat av en helt galen påsk, finanskrisen till trots, och är äntligen på väg mot en riktigt fin vår.

Förra veckan damp även Cult Design's sommarkollektion ner i butiken, och det är nu full aktivitet för att få allt på plats. Bland de nya krukorna finns en serie som heter "Strawberries", med bland annat jättefina, riktigt somriga kökshandukar med jordgubbar och recept som motiv, nya härliga manchetter till "change", servetter och ljuskuber.
Serie nummer 2 heter "Classic" och är ett riktigt härligt sommar mönster; blå/vit/röd-randigt, stjärnor och en ny modell på "Change". Ett riktigt "sjötema" som passar utmärkt här i de gamla fina husen på Råå.

Inga kommentarer: